Futbol sala

Mal gust previ als quarts

Futsal. El combinat català va caure ahir (1-3) amb Rússia després d'un segon temps molt fluix on van veure com els russos els remuntaven

Rússia3


Catalunya1


No tot seran flors i violes per la selecció catalana de futsal. Ahir, els jugadors de Juan Antonio Fernández van tastar la duresa de l'europeu de seleccions i van caure amb Rússia després d'una segona part desastrosa. El combinat català va saltar al camp molt endollat i Berni Castell, que ja va obrir la llauna en el triomf contra País Basc, va fer l'1-0 després de la sortida d'un córner. Semblava que els catalans tenien el domini del partit, però la represa va ser demolidora.

Els russos no van estar-se per romanços i van anotar ben aviat. Dani aturava un penal, però el refús l'endinsava un jugador rus al fons de la xarxa. El combinat rus, que acaba la fase de grups imbatut, va fer el segon i just després de treure de centre, els catalans van veure com el rival sentenciava fent l'1-3 definitiu. Avui, Catalunya es juga el pas a semifinals.

EQUIP: Jugador, Jugador. EQUIP: Jugador, Jugador. GOLS: 1-0 (2') Berni Castell. ÀRBITRE: Text. PÚBLIC: Text.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)