Futbol sala

Usín: “Vinc per guanyar títols”

Futbol sala. El jugador diu que no pot estar en un club millor que el Barça i l'entrenador Marc Carmona destaca que l'aler pivot madrileny aportarà “mobilitat, profunditat, capacitat de gol i un matís diferent a l'atac blaugrana”

La secció de futbol sala del FC Barcelona va presentar ahir la primera incorporació pel curs vinent, Rafa Usín, un aler pivot madrileny que en les últimes vuit temporades ha militat en el Magna Navarra. Tot i ser internacional amb la selecció espanyola, el jugador madrileny, de 27 anys, encara no ha pogut aconseguir cap títol en les competicions de clubs. Això és precisament el que vol aconseguir amb el seu salt al conjunt blaugrana. “Vull guanyar títols i amb aquest propòsit no puc estar en un club millor que el Barça”, va afirmar. L'entrenador i director tècnic Marc Carmona va valorar que Usín hagués optat pel Barça, tot i disposar d'altres ofertes. “Feia temps que li anàvem al darrere. És un perfil de jugador que no teníem. Ens aportarà mobilitat, profunditat, capacitat de gol i un matís diferent en atac, pel fet de ser esquerrà”, va destacar. Javier Bordas, directiu responsable de la secció, va presentar Rafa Usín en un acte on no hi va faltar Sergio Lozano, company de la selecció espanyola i amic personal del jugador.

Usín és el primer de la llista d'incorporacions blaugrana que en els pròxims dies es podria incrementar amb Batería, que es troba jugant la final de lliga amb l'Inter Movistar, i del pivot Ferräo, provinent del Tyumen rus. Les baixes ja conegudes són les de Jordi Torras, Fernandao i Igor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)