Handbol

Jordi Masó ho deixa estar

Handbol. El pivot, amb 31 anys i mitja vida en el Bordils, posa punt final a la seva carrera després de no poder superar la lesió al genoll

Jordi Masó (Fornells de la Selva, 31 anys) es retira. Es va lesionar el 15 d'octubre, un dimarts. Era la setmana que el Bordils debutava a la Copa i el cap de setmana el central havia jugat el seu últim partit al Blanc-i-verd contra el Pozoblanco, 34-24 (va fer un gol) en la jornada 5.

Dimarts passat, l'endemà que comencés la pretemporada, ho va comunicar a l'equip: “És el que els vaig dir a ells i el que, més o menys, sap tothom: estic lesionat des de l'octubre, ja fa gairebé un any, i la recuperació no ha anat del tot bé. Tinc el genoll força més tocat del compte en l'encreuat, molt poc menisc, el cartílag també tocat... Això va per llarg, no tinc cap termini i m'hauria d'haver recuperat ja fa molt de temps.” El pivot, que va arribar a Bordils amb 16 anys, quan era juvenil, ho va argumentar així: “Al final, el que vols és jugar. Si tens un termini és diferent, però tant poden ser cinc mesos com dos anys. I per això he preferit, ara de bon principi, deixar-ho. I després ja anirem veient.”

Un calvari

No va ser fins al gener que van operar Jordi Masó. Ja havia estat intervingut abans, del mateix genoll, i la recuperació s'entreveia difícil. “No veus la llum, és un procés llarg i quan va passant el temps veus que hi ha el risc d'una altra lesió o que el genoll empitjori més... I, en el nivell que ja estem competint, és seriós. Has d'estar bé físicament”, va dir el pivot, resignat. “No em noto bé el genoll i, si en el dia a dia no et sents bé, ni se't passa pel cap poder entrenar. I encara menys competir.” Masó, de moment, no continuarà vinculat a l'entitat: “Ho tinc assumit. Ara m'he de recuperar bé, que ja tinc prou feina. M'han fet propostes per continuar en el club, però de moment m'ho vull mirar des de fora i recuperar-me. No vull ser en el dia a dia: aniré a veure els partits i continuaré amb la recuperació. He decidit, ara per ara, desvincular-me'n del tot.

ELS ARGUMENTS

Si tens un termini, és diferent. Però tant poden ser cinc mesos com dos anys. I per això he preferit, ara de bon principi, deixar-ho
No em noto bé el genoll. Si en el dia a dia no et sents bé, ni se't passa pel cap entrenar. I encara menys competir
Jordi Masó
Exjugador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)