Natació

Lloret de Mar obre la temporada de fons i estils del Girosona

Natació. El CN Olot va ser el gran dominador de les proves, seguit del Vic

La piscina olímpica de Lloret de Mar, inaugurada recentment, va ser l'escenari de la primera prova del calendari de la lliga catalana de natació de fons i estils, pel que fa al grup de Girosona. Hi van prendre part gairebé un centenar de nedadors, de Banyoles, Santa Coloma de Farners, Figueres, el GEiEG, Lloret de Mar, Olot, Centelles, Torelló i Vic.

Es disputaven els 1.500 i els 400 m, a més dels 800 en noies per a les categories infantil, júnior i absoluta. L'Olot va dominar els 1.500 amb Òscar Saura i Roger Coma, davant d'Oriol Moreno (Vic). En els 800 Lídia Huete (Olot) va aconseguir el triomf, Samar Khacha (Vic) va quedar segona i Núria Payola (Olot) tercera. David Granados, Oriol Coma i Òscar Saura van completar el podi dels 200 m estils per a l'Olot. Lídia Huete (Olot) va guanyar en noies, amb Carla Ramos (Torelló) en segon lloc i Meritxell Font (GEiEG) en tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)