Futbol sala

El Barça posa la directa cap als quarts de la copa

Futbol sala. Els blaugrana van sortir decidits a buscar la porteria contrària i el Mosteiro Bembrive no va poder oposar-hi resistència

BARÇA12

BEMBRIVE 2

El FC Barcelona es va classificar per als quarts de final de la copa del Rei després de golejar el conjunt gallec del Mosteiro Bembrive a domicili. Els blaugrana van sortir decidits a sentenciar el partit aviat i no patir gens contra un rival de la segona divisió B que volia donar la sorpresa contra el campió d'aquesta competició. Tot i que ho va intentar en la primera meitat, el conjunt de Vigo no va poder plantar cara als blaugrana. Wilde va disposar de la primera ocasió clara en el primer minut i en el tercer va inaugurar el marcador. Les ocasions van seguir arribant i al descans ja hi havia un 0-6 en el marcador. Els gallecs també van tenir ocasions i van desaprofitar dos dobles penals.

En la segona meitat el Barça va canviar el porter i Paco Sedano va entrar per Cristian, però res més va variar. Els homes de Marc Carmona van seguir encertats de cara a gol i van fer sis dianes més.

Bateria i Sergio Lozano van fer un hat-trick cada un, i fins a set jugadors van anotar. El Mosteiro Bembrive va aconseguir la recompensa a les seves bones accions en atac, va anotar dos gols i no es va quedar a zero.

MOSTEIRO BEMBRIVE: Cuca, Mario, Berni, Nene, Morgade, Pablo Valle, Michel, Ges, Borrajo, Eloy, Carlos Cora i Jaco. FC BARCELONA: Cristian, Gabriel, Dyego, Bateria i Wilde –equip inicial–, Sergio Lozano, Saad, Ferrao, Aicardo, Lin, Ari Santos i Paco Sedano. GOLS: 0-1 (3') Wilde. 0-2 (7') Aicardo. 0-3 (10') Lin. 0-4 (14') Bateria. 0-5 (14') Bateria. 0-6 (19') Wilde. 1-6 (22') Mario. 1-7 (22') Sergio Lozano. 1-8 (27') Gabriel. 1-9 (30') Bateria. 1-10 (30') Sergio Lozano. 1-11 (31') Sergio Lozano. 2-11 (39') Carlos Cora. 2-12 (40') Ari Santos. ÀRBITRES: Cid Bragado i Ferrero Carballal. Targeta groga a Morgade.