Futbol sala

El Barça es destapa a la segona per golejar el Lugo

Futbol sala. Els de Carmona van firmar un demolidor 0 a 8 en vint minuts que va ensorrar el cuer, que havia mantingut l'empat fins al descans (2-2)

9 0 0 9 20 50

El FC Barcelona va complir els pronòstics i va golejar el cuer de la primera divisió, el Prone Lugo, i d'aquesta manera continua trepitjant els talons de l'Inter Movistar, que també va vèncer en el seu desplaçament a les Canàries.

De tota manera, els de Marc Carmona no van encarrilar la victòria fins a la segona meitat, quan van mostrar la seva millor cara i van firmar un demolidor 0 a 8 que va esfondrar les il·lusions dels gallecs.

El Prone Lugo va mantenir el tipus vint minuts i fins i tot va aconseguir anar un minut a davant en el marcador, quan Javi Río i Iago Rodríguez van remuntar el gol inicial de Dyego (2-1). Tot i això, Bateria va aparèixer per tornar a equilibrar el marcador abans del descans i firmar unes taules justes d'acord amb els mèrits dels dos equips.

Les consignes del tècnic Carmona durant la pausa van fer efecte i els catalans es van esplaiar en la segona meitat mentre el rival, atònit, només es va poder limitar a contemplar com la diferència en el marcador s'anava ampliant, però no trobava la fórmula d'aturar la millor versió ofensiva del Barça. Sergio Lozano i Wilde –dos cops–, Rafa Usín, Bateria, Ferrao i Saad van ser els artífexs de la golejada final.

Dimarts els catalans
tenen un compromís complicat a casa del Jaén,
tercer.

PRONE LUGO: Òscar Iglesias, Iago, Álex, Antonio i Javi –equip inicial–, Diego, Ruben, Manuel i José López. FC BARCELONA: Cristian, Aicardo, Gabriel, Dyego i Wilde –equip inicial–, Ari, Sergio Lozano, Bateria, Saad, Ferrao i Rafa Usin. GOLS: 0-1 (4') Dyego. 1-1 (6') Javi. 2-1 (13') Iago. 2-2 (14') Bateria. 2-3 (21') Wilde. 2-4 (23') Sergio Lozano. 2-5 (24') Rafa Usín. 2-6 (27') Wilde. 2-7 (31') Sergio Lozano. 2-8 (32') Bateri. 2-9 (35') Ferrao. 2-10 (39') Saad. ÀRBITRES: Bragado i Torres. Van mostrar targeta groga al blaugrana Bateria i vermella al local Javi.