Futbol sala

Un sorteig favorable

Futbol sala. El Barça no es trobaria ni l'Inter Movistar ni el Pozo fins a la final en la copa d'Espanya, que es farà entre el 12 i el 15 de març

El Barça va tenir sort en el sorteig d'ahir de la copa d'Espanya de futbol sala, que es jugarà entre el 12 i el 15 de març a Ciudad Real. L'equip de Marc Carmona va evitar en la seva part del quadre l'Inter Movistar i el Pozo, els altres dos grans favorits al títol. Així, l'equip català jugarà el seu duel de quarts de final contra el Ribera Navarra. En les semifinals es trobaria amb el vencedor del partit entre el Magna Navarra i el Palma Futsal. Per l'altra banda del quadre els partits de quarts de final els jugaran El Pozo contra el Jaén i l'actual campió, l'Inter Movistar, contra el Burela Pescados.

La copa d'Espanya la juguen els vuit primers classificats de la lliga de primera divisió. El Barça va ser campió del torneig en les edicions del 2011, el 2012 i el 2013. Bateria, el gran fitxatge de l'equip, va ser campió amb l'Inter l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)