Futbol sala

Escalar, propòsit del Barça i el Marfil a la segona volta

Futbol sala. Els blaugrana, que reben el Llevant, competiran per acabar líders i els colomencs, que visiten Lugo, per classificar-se per al ‘play-off'

Els dos representants catalans de la primera divisió de futbol sala s'han proposat progressar en la classificació durant la segona volta del campionat de lliga, que comença aquest migdia amb el duel al Palau Blaugrana entre el Barça i el Llevant UD DM (13 h Esport3/Teledeporte), mentre que el Marfil visita la pista del Prone Lugo (18 h).

Els de Marc Carmona van culminar el primer acte amb una derrota contra l'Inter Movistar (4-2) que els va apartar provisionalment del lideratge i els va relegar a la segona posició. L'objectiu, doncs, és mantenir la pugna amb els madrilenys, però canviar el desenllaç amb vista al factor pista en una hipotètica final del play-off. Si els dos equips repeteixen la regularitat es podrien disputar el títol honorífic de campions de la fase regular l'última jornada al Palau en un duel apassionant (24 d'abril). El Barça no hauria de tenir problemes en l'estrena del 2015, ja que s'enfronta a un equip a qui va derrotar a domicili (2-6), que és quart per la cua i que ve de rebre un correctiu duríssim a mans del Marfil (10-1). El tècnic Marc Carmona no podrà comptar amb Bateria, lesionat, ni Ari Santos, que complirà el primer dels quatre partits de sanció després de ser expulsat amb vermella directa en el duel contra l'Inter i que el comitè d'apel·lació hagi desestimat el recurs. L'entrenador Carmona va manifestar: “Ens apropem a la fase important, on ens juguem títols i, per tant, és important començar bé, seguint amb la línia de casa de no perdre cap punt i fer una bona segona volta per intentar dependre de nosaltres per ser primers a la lliga regular.”

Repte més complicat

El Marfil també s'ha fixat millorar la seva posició en la segona meitat de la lliga per intentar classificar-se entre els vuit primers i disputar el play-off pel títol. Ara mateix, els colomencs ocupen el dotzè lloc i tenen l'objectiu a set punts. El jugador Rafa López, que avui complirà els cent partits defensant la samarreta dels de Santa Coloma, confia en les possibilitats dels seus: “Confio a revertir la situació en la segona volta i acabar entre els vuit primers perquè tenim plantilla de sobres per fer-ho.” Durant les tres temporades i mitja que fa que està a les files catalanes, l'ala tanca de 25 anys ha marcat 33 gols.

Els colomencs procuraran fer el primer pas a Galícia, on visitaran un Prone Lugo que s'ha fet crònic a la cua de la taula i que encara no ha sumat ni un únic punt després de les quinze primeres jornades. Xavi Passarrius ja no podrà comptar amb Lluc, que s'ha incorporat al Melilla aprofitant l'obertura del mercat d'hivern, ni tampoc amb el jugador del filial Eric Pérez. Per contra, Albert Segura, recuperat, torna a la convocatòria.

PROTAGONISTES

Hem de fer una bona segona volta per dependre de nosaltres per ser primers
Marc Carmona
entrenador del fc barcelona
Confio a revertir la situació i acabar entre els vuit primers perquè tenim plantilla per fer-ho
Rafa López
jugador del marfil santa coloma
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)