Hoquei sobre herba

El Polo aspira a tornar a regnar

Hoquei sobre herba. El conjunt de la Diagonal confia a adjudicar-se el tradicional torneig de Reis, que comença avui, després d'encadenar dues edicions sense obtenir la victòria final

El tradicional torneig de Reis que organitza el Real Club de Polo de Barcelona serveix per inaugurar la competició anual de l'hoquei sobre herba des de fa seixanta-set anys. Aquest migdia (13 h) el Pedralbes i el FC Barcelona disputaran el partit inaugural. Mentre que la resta d'equips participants (els amfitrions del Polo i els sards del SG Amsicora) no s'estrenaran fins demà en la segona jornada de la competició.

Els de la Diagonal han alçat el guardó de campions en 27 ocasions, però en les dues últimes edicions s'han hagut de resignar a veure com la selecció Europea i el CD Manquehue xilè sortien victoriosos d'una de les cites clàssiques del panorama esportiu barceloní.

Elles, a revalidar

Paral·lelament a la competició masculina absoluta, es disputarà el torneig femení, en el qual les locals parteixen amb la condició de campiones i amb la voluntat de repetir. Els obstacles que es trobaran en una competició que comença demà seran: el Licester HC (Anglaterra), França i el combinat CAR Barcelona sub-21. També es juga el torneig en categoria juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)