Hoquei sobre herba

El Polo s'estrena al torneig de Reis amb una golejada

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní supera de manera plàcida el Barça (4-1), mentre el Pedralbes s'imposa (3-2) a l'Amsicora italià

El Polo de Carlos Garcia Cuenca es va estrenar ahir en la 67a edició del tradicional torneig de Reis amb una contundent victòria (4-1) contra el Barça. Els locals no van tenir problemes per desempallegar-se d'un conjunt blaugrana que dissabte havia golejat el segon equip del club de la Diagonal, el Pedralbes, en el partit inaugural de la competició.

Borja Llorens va avançar el Polo amb una diana a les acaballes del primer quart del partit després d'un penal córner i, en l'inici del segon, Xavi Lleonart va certificar el domini local amb dues dianes més. El davanter barceloní va sentenciar el duel amb la seva punteria.

Després de la represa, el Barça va retallar distàncies amb un gol de Tim Snow en un penal córner, però el Polo, superior durant tot el partit, va posar la cirereta del triomf amb el 4-1 de Ramon Alegre.

En el segon partit de la jornada, el Pedralbes va refer-se de la derrota en el debut i va guanyar l' Amsicora italià per un ajustat 3-2. Gonzalo Coll i Enrique Herrera van situar el conjunt de la Diagonal al davant abans del descans. Els italians van ajustar el marcador amb una diana de Matteo Aggabio, però la resposta barcelonina va ser ràpida i eficaç. Els locals van fer el 3-1 per mitjà de Lluis Farré quatre minuts després. Luca Angius va tornar a retallar distàncies en l'inici del darrer quart però no hi va haver temps per a més.

Amb aquest triomf, el Pedralbes té els mateixos punts que el Polo, que té un partit menys i avui tots dos es veuran les cares (17 h). El Barça juga avui el seu darrer partit del torneig contra l'Amsicora (13 h).

El femení també guanya

El conjunt femení del Polo tampoc no va fallar en la seva estrena en la competició. Les jugadores entrenades per Jordi Alastrué no van tenir-ho gens fàcil contra un combinat sub-21 que va bregar fins al darrer quart, però que va cedir en el darrer període. Gigi Oliva, Marta Segú i Maria Briones van fer les tres dianes locals (3-0). La selecció francesa va superar el Leicester per 1-3.

Avui, a les tres de la tarda, el combinat del CAR sub-21 jugarà amb la selecció francesa i el Polo es veurà les cares amb el Leicester.