Futbol sala

El Barça cau a la pista de l'Inter i haurà de remuntar

Futbol sala. Va ser el primer partit perdut pels blaugrana en la copa del Rei

El FC Barcelona va ser derrotat en el partit d'anada de la semifinal de la copa del Rei que va jugar a la pista de l'Inter Movistar. Els blaugrana hauran de remuntar en el Palau si volen disputar la cinquena final consecutiva d'aquesta competició i lluitar pel seu cinquè títol. El Barça va perdre el primer partit de la seva història en la copa del Rei, ja que fins ara havia aconseguit 25 victòries i dos empats. En els primers minuts del partit el Barça es va avançar, però abans del descans els madrilenys van empatar. En la segona meitat l'Inter es va posar per davant (3-1) i l'intent dels blaugrana de tornar a igualar el partit no va donar resultat, tot i que van tenir ocasions clares.

BARÇA2

INTER4

INTER MOVISTAR: Herrero, Lolo, Rafael, Ricardinho i Cardinal –inicial–; Rivillos, Borja, Daniel, Pola, Álex i Pazos. FC BARCELONA: Paco Sedano, Aicardo, Lin, Dyego i Wilde –inicial–; Ferrao, Saad, Gabriel, Sergio Lozano i Rafa Usín. GOLS: 0-1 (7') Saad. 1-1 (17') Lolo. 2-1 (24') Pazos. 3-1 (24') Cardinal. 3-2 (25') sergio Lozano. 4-2 (36') Cardinal. ÀRBITRES: Rodrigo Miguel i Sánchez Molina. Targeta groga a Paco Sedano, Gabriel, Sergio Lozano, Ferrao, Dyego i Pola.