Rugbi

El comitè d'apel·lació aixeca la sanció a la UE Santboiana

Rugbi. Considera que hi ha defectes de forma en la resolució –3.050 euros i l'exclusió de la copa 2015/16–. El càstig es va produir arran de la renúncia del club a disputar la competició

El comitè d'apel·lació de la Federació Espanyola de Rugbi ha contradit el comitè de competició i ha aixecat la sanció imposada a la UE Santboiana per haver-se negat a jugar la copa. El comitè va sancionar amb 3.050 euros de multa el club català i sense deixar-lo inscriure la temporada vinent en la competició –fins a la 2016/17–, però va cometre errors de forma, tal com denunciava el club del Llobregat en la seva defensa: “Es va prescindir de tot el procediment disciplinari a l'hora d'imposar la sanció, fet que vulnera els més elementals drets fonamentals de la UE Santboiana, per la qual cosa resulta més que evident l'aparença de bon dret en la sol·licitud de la suspensió de la sanció. La sanció ni es va notificar a aquesta entitat.” De fet, el gerent José Luis González es va assabentar de la sanció a través dels mitjans de comunicació. “Considerem que hi va haver mala fe. Cada dijous envien un correu electrònic i, després, les resolucions. En aquesta ocasió no va ser així”, explica González.

El procés, no obstant això, s'ha reobert, i totes dues parts tenien temps per presentar al·legacions fins dimecres. La Santboiana no dubta que la federació haurà contraatacat, però també confia que la resolució segueixi sent favorable, sobretot pel que fa a la multa econòmica, perquè no hi ha hagut perjudicis a tercers clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)