Natació

El català examina els mundialistes

Natació. El campionat de Catalunya de natació, que comença avui al CN Terrassa amb una participació destacada, inaugura la temporada de piscina llarga, marcada pel campionat del món de Kazan que se celebrarà a finals de juliol

El campionat de Catalunya absolut Open Internacional de Natació comença avui i s'allargarà fins diumenge al CN Terrassa amb una participació destacada. La prova, emmarcada en el circuit català de trofeus de natació, inaugura la temporada de piscina llarga, que enguany està condicionada pel mundial de Kazan de finals del juliol.

Precisament, el Vallès acollirà bona part de la selecció espanyola que té possibilitats d'acreditar les mínimes per a la cita mundialista (ho hauran de fer d'aquí a deu setmanes en l'Open Primavera que se celebrarà a Màlaga). En categoria femenina, destaquen les catalanes Jessica Vall (Sant Andreu), Judit Ignacio (CN Sabadell) i la jove perla Àfrica Zamorano (Sant Andreu), a més de la mallorquina Melani Costa (UCAM) i la hispanobrasilera Duane da Rocha (Mijas), mentre que la nòmina masculina l'encapçalen nedadors de talla internacional com ara el català Juanmi Rando (Sant Andreu), l'illenc Marc Sánchez i Miguel Duran (CN Sabadell), l'andalús Rafa Muñoz (Navial), el polonès Konrad Cerniak (CN Sabadell) i la primera espasa local Albert Puig.

Per contra, l'absència més destacada és la de la badalonina Mireia Belmonte, que està concentrada al centre d'alt rendiment de Sierra Nevada, a Granada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)