Hoquei sobre herba

L'Atlètic tornar a regnar

Hoquei sobre herba. Els terrassencs superen el Polo en els ‘shoot-out' i guanyen la copa del Rei cinc anys després de fer-ho per última vegada

“Em costa descriure l'emoció que sento. Ho hem passat molt malament en els darrers dos anys i això serveix per premiar el club. És impagable”, deia ahir el tècnic de l'Atlètic, Roger Pallarols. El conjunt vallesà va superar el Polo en els shoot-out i va tornar a escriure el seu nom a la casella reservada als guanyadors de la copa del Rei. L'Atlètic Terrassa, un històric que duia tres anys sense aixecar un títol, torna a regnar.

No va poder ser durant el temps reglamentari i va acabar sent per shoot-out. El Polo, molt tocat físicament després de dues eliminatòries molt dures contra l'Egara i el Junior, va dominar en el primer temps. Els homes de Carlos Garcia-Cuenca van dur el pes del partit durant la primera mitja hora i l'Atlètic es defensava de les internades barcelonines. “Hem fet una primera part desastrosa. El millor, el resultat”, reconeixia Pallarols. I el resultat va ser d'empat a un gol, després de la diana d'Àlex Casasayas, per al Polo, i de Marc Sallés, per als vallesans. El barceloní va recollir un refús de Marc Calzada i va fer el 0-1. De la seva banda, el migcampista de l'Atlètic, com ja havia fet en els quarts i en les semifinals, va fer l'empat després d'un penal córner. En el segon temps, els locals van dominar però no van saber traduir-ho en gols. La final de la copa del Rei es va decidir per shoot-out, i allà el porter Marc Calzada es va convertir en l'heroi. “Guanyar a casa és el millor que hi ha”, va dir el porter terrassenc, que va aturar els tres primers llançaments de la tanda. “Se'ls ha de felicitar i mirar els reptes que tenim per assolir, com la lliga i l'EHL”, va comentar el davanter del Polo Roger Padrós, que ja se citava per prendre's la revenja en el Polo-Atlètic de lliga de la setmana vinent.

La femenina, pel Polo

En l'apartat femení, el Polo sí que va aixecar el títol de la copa de la Reina. Les jugadores de Jordi Alastrué van superar la Real Sociedad amb un solitari gol d'Olalla Piñeiro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)