Natació

La britànica Carlin bat Hosszú en la final dels 400 m lliure

Natació. L'hongaresa aspirava a la setena medalla d'or en la jornada final de l'europeu

L'hongaresa Katinka Hosszú no es va poder acomiadar del campionat d'Europa de piscina curta a Netanya (Israel) amb una setena medalla d'or. En la final dels 400 m lliure va ser superada per només tres centèsimes per la britànica Jazmin Carlin. Hosszú va passar primera en el penúltim pas, ja en l'estil lliure, però va cedir en els metres finals. La campiona (3:58.81) va quedar lluny del rècord del món de Mireia Belmonte (3:54.42). Al matí, Laura Rodríguez (CN Sabadell) va ser setena de la seva sèrie (4:38.00).

En la jornada de finals, l'home del dia va ser Laszlo Cseh, que es va imposar en els 200 m papallona i ho va fer amb un nou rècord d'Europa (1:49.00). La sueca Sarah Sjoestroem va ser campiona dels 100 m papallona amb rècord dels campionats (55.03). Els altres títols van ser per a Fanny Lecluyse (200 braça), Mario Orsi (100 m lliure), Sergei Fesikov (100 m estils), Ranomi Kromowidjojo (50 m lliure) i Tomasz Polewka (50 m esquena).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)