Natació

Pau Ribes torna a escena

Natació sincronitzada. El vallesà competirà juntament amb la jove Berta Ferreras en el World Trophy de la Xina del cap de setmana vinent

Que Pau Ribes disputi competicions internacionals de sincronitzada és notícia. Després del boom que va suposar la seva participació en el mundial de Kazan de l'estiu passat, el granollerí torna a escena el cap de setmana que ve. Ribes participarà, juntament amb la jove Berta Ferreras (CN Kallípolis), en la modalitat de duet mixt del World Trophy de Keqiao (Xina), una competició en què els jutges donen més valor a l'apartat artístic i de posada en escena que al tècnic.

Després de debutar internacionalment acompanyat de Gemma Mengual, el nedador vallesà canvia de parella i competirà al costat de Berta Ferreras, que està cridada a ser un dels referents de la sincronitzada espanyola dels pròxims anys i que ja es va penjar dues plates en els Jocs de la Joventut del juny passat. Ferreras també competirà en el solo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)