Natació

Tret de sortida a la 40a edició de la Christmas

Vela. La primera gran regata de la temporada a Europa comença avui a Palamós amb una de les millors participacions de l'última dècada

La 40a Christmas Race comença avui a Palamós amb una de les millors participacions de l'últim dècada. Unes 400 embarcacions competiran en set classes olímpiques i quatre de juvenils, a més de la classe Europa, que torna com a categoria convidada. La prova, presentada ahir a l'Espai del Peix de Palamós, és la primera gran regata de la temporada en el continent europeu. Entre els participants més destacats hi ha les campiones olímpiques a Londres en la classe Elliot, la gallega Sofía Toro i l'asturiana Ángela Pumariega, que competiran en el 470 femení. També hi seran les catalanes Bàrbara Cornudella i Sara López, vencedores del campionat d'Europa juvenil de 470. També destaca la presència dels asturians Federico i Arturo Alonso, bronze en el mundial de la classe 49er i que arriben a Palamós com a actuals campions de la Christmas. La competició estarà formada per dotze regates, una de les quals es podrà descartar, i una Medal Race en què hi participaran els deu primers de cada classe. Aquest any també es faran diverses activitats per commemorar el 40à aniversari de la Christmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)