Natació

Vall: “El punt de partida és millor”

Natació. La bracista, un dels referents de l'absolut de Catalunya que comença avui, retoca rutina i entrenaments pensant en Rio

La medallista mundial a Kazan, Jessica Vall (Sant Andreu), serà una de les referències del campionat de Catalunya absolut Open que se celebra des d'avui i fins diumenge al CN Terrassa. La bracista, que afronta el segon torneig en una piscina de 50 després d'estrenar-se a Amsterdam fa una setmana, s'ha inscrit en les tres distàncies de braça i als 200 estils amb la voluntat de continuar el programa d'entrenament encaminat a buscar el primer pic de forma en l'Open Primavera del març, en el qual ha d'acreditar les marques mínimes per als Jocs Olímpics. Als Països Baixos ja va nedar els 200 braça per sota de la mínima, i la intenció és aprofitar aquestes competicions per provar i adaptar els canvis tècnics i d'entrenament i veure'n el rendiment.

Vall comença el curs satisfeta: “Les sensacions són molt bones. A Amsterdam, la primera gran competició de 50, vaig fer marques similars a les de l'Open de l'any passat, per tant, el punt de partida és millor.”

La barcelonina ha decidit que vol “disfrutar tot l'any” de la preparació per als Jocs, i per això ha decidit reduir la seva jornada laboral i només treballarà dos dies a la setmana. “Vull especificar-me en la natació”, va assegurar. A més, potenciarà les concentracions en alça perquè ha comprovat que el seu cos respon bé i que en pot treure un bon benefici.

Belmonte, a Terrassa

Mireia Belmonte encapçala la nòmina de protagonistes del campionat català a Terrassa. La seva intenció és competir diumenge en els 1.500 i continuar la progressió prevista. A la cita també hi haurà alguns dels nedadors actuals més en forma i amb perspectives olímpiques com Marc Sánchez, Juanmi Rando, Albert Puig, Judit Ignacio, Aschwin Wildeboer, Erika Villaécija, Melani Costa, Duane da Rocha, Merche Peris i joves com Àfrica Zamorano i Joan Casanovas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)