Natació

Guillem Pujol repeteix

Natació. El nedador del Mataró va revalidar el triomf en la 106a copa Nadal. En noies, Anna Godoy va batre Aida Beltran en la línia d'arribada

Els nedadors catalans Guillem Pujol i Anna Godoy van ser divendres els guanyadors de la 106a edició de la copa Nadal de natació, la prova tradicional del port de Barcelona que va aplegar 350 participants que van gaudir d'una aigua força més calenta –15 graus– del que és habitual en aquestes dates i que van completar un recorregut de 200 metres. Pujol, de tan sols 18 anys, va repetir el triomf que havia obtingut en l'edició de l'any passat i va demostrar per què és una de les grans promeses de la natació catalana. Aquest nedador del Club Natació Mataró podria entrar en l'equip olímpic per als Jocs de Rio. Van completar el podi masculí el seu germà, Ricard Pujol, i el deu vegades campió de la prova –rècord absolut–, Dani Serra. Anna Godoy, del Club Natació Barcelona, va batre la vigent campiona, Aida Beltran, gairebé a la línia d'arribada, i va reeditar un títol que ja havia obtingut els anys 2009, 2011 i 2012. Godoy es va revenjar de la seva rival després d'haver acabat en la segona posició la prova del 2014.

EL PODI

Ricard Pujol, germà del vencedor, va ser segon i, Serra, un clàssic amb deu corones, tercer
Masculí
1r. Guillem Pujol (CN Mataró)
2:20
2n. Ricard Pujol (CN Mataró)
2:26
3r. Dani Serra ((Radikal Swim)
2:33
Femení
1r. Anna Godoy (CN Barcelona)
2:41
2n. Aida Beltran (CE Mediterrani)
2:46
3r. Paula Chillida (Independent)
2:53
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)