Natació

Villaécija, cap de cartell

Natació. La catalana encapçala la nòmina de favorits del campionat d'Espanya de llarga distància que es disputa avui al CN Mataró

Avui es disputa el campionat d'Espanya de llarga distància (5 km) a la piscina olímpica Joan Serra del CN Mataró, amb la catalana Erika Villaécija (CN Sabadell) com a cap de cartell. La nedadora és la principal candidata per aconseguir el títol en una prova marcada per les absències de tres rivals de pes: la badalonina Mireia Belmonte, la gallega María Vilas i la murciana Margarita Domínguez.

Les baixes significatives també condicionaran la prova masculina, en què faltaran els dos especialistes catalans Antonio Arroyo i Héctor Ruiz, que haurien tingut un rol determinant.

El primer està centrat en la prova de la copa del món d'Abu Dhabi, classificatòria per al preolímpic, mentre que el segon haurà de passar per la sala d'operacions el mes vinent per resoldre els problemes cardíacs que té.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)