Natació

Domini olotí a Banyoles

Natació. Lídia Huete i Òscar Suara (CN Olot), els millors absoluts del Trofeu Tresserres, la segona cita del Girosona i amb 15 medalles locals

Lídia Huete i Òscar Suara (CN Olot) van ser els vencedors absoluts del Trofeu Tresserres, la segona cita del circuit Girosona de natació que es va disputar a Banyoles amb 200 participants. A més dels clubs del circuit, van participar en el trofeu el CN Cervera, el CN Badalona i l'Andorra com a convidats.

Huete va guanyar el trofeu amb els triomfs en els 50 braça amb 35.32 i Suara els 100 lliures amb 51.75. Huete va guanyar també els 100 i 200 papallona, i Suara va guanyar, també, l'or en els 100 papallona. L'Olot, líder de la general, va guanyar 20 medalles, 11 d'or.

Els nedadors més destacats del CN Banyoles, amb 15 medalles, van ser Aaron Astudillo, cinquè en els 100 lliures, i Idoia Martí –vencedora dels 100 esquena–, en categoria absoluta, i Roger Carreró i Nina Grabuleda, quarts en els 100 i 400 lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)