Motociclisme

ETG fitxa Elena Rosell

Motociclisme. La pilot valenciana, de 30 anys, disputarà el CEV amb la Superstock 600 campiona l'any 2015 amb Xavi Pinsach

Elena Rosell (Manises, 1986) completarà l'equip ETG Racing en el campionat d'Espanya de velocitat. La pilot valenciana s'ha compromès amb l'equip gironí per disputar la categoria Superstock 600 amb la Kawasaki ZX-6R que Xavi Pinsach va portar al títol l'any 2015.

Justament aquesta temporada va ser la millor de Rosell, que va acabar quarta en la categoria, amb un segon lloc a Xest –davant de Pinsach–, un quart, un cinquè, un sisè i un setè com a resultats.

Rosell, que s'havia donat a conèixer en la Kawasaki Ninja Cup, va passar a la història com la primera pilot de l'Estat espanyol en el mundial de Moto 2, substituint Julián Simón en l'equip Aspar. Va córrer dues curses l'any 2011 i tota la temporada 2012, amb l'equip QMMF i amb un 19è lloc a Malàisia com a millor resultat. Els anys 2010 i 2011 també va disputar el CEV en la categoria Stock Extreme (17a i 11a) i, tornant del mundial, va passar al CEV, en Superstock 600. El 2013 va ser 16a (amb un quart lloc com a únic resultat), però va haver de deixar el campionat abans d'hora. El 2014 no va córrer i va tornar el 2015 (quarta). L'any passat va acabar 17a, amb dos resultats (cinquena a Albacete). ETG tindrà aquest any dues dones al seu equip, Elena Rosell (Stock 600 CEV) i Ana Carrasco (mundial de Supersport 300). Xavi Pinsach (mundial de Stock 1.000) i Michael Búlick i Ondrej Vostatek (CEV Moto 4) són els altres pilots de l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)