Fórmula 1

Bottas domina de punta a punta en el GP d’Àustria de F-1

Fórmula 1. El pilot finlandès suma la cinquena victòria en nou curses de Mercedes. Vettel acaba segon i Hamilton remunta fins al quart lloc

Valtteri Bottas ha aconseguit la victòria en el GP d’Àustria de F-1, des de la posició preferent i fins a l’arribada. Només ha perdut el primer lloc quan s’ha aturat per fer el canvi de rodes obligatori, en la volta 41 (de 71), i només durant un gir. És el segon triomf del curs del pilot finlandès de Mercedes, el cinquè de l’equip de l’estrella de tres puntes.

Segon ha acabat Sebastian Vettel a tot just sis dècimes. El pilot alemany de Ferrari eixampla una mica més el seu avantatge al capdavant de la general respecte de l’altre Mercedes, de Lewis Hamiton, que ha estat quart. El pilot anglès sortia vuitè i s’ha beneficiat de la mal sortida de Max Verstappen (Red Bull) per guanyar un lloc. Posteriorment ha superat Sergio Pérez (Force India) i Romain Grosjean (Haas) i ha desbancat el Ferrari de Kimi Räikkönen a boxs.

El tercer esglaó del podi ha estat per a Daniel Ricciardo (Red Bull), que ha resistit l’empenta de Hamilton. El seu company Verstappen ha plegat per una topada en el primer revolt, provocada per Daniil Kviat (Toro Rosso), que també ha eliminat Fernando Alonso (McLaren). Rere Grosjean i Pérez, sisè i setè, respectivament, han entrat el segon Force India, d’Esteban Ocon, i els Williams de Felipe Massa i Lance Stroll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)