Dakar

Següent objectiu: Dakar

Motor. Nani Roma (Mini), tercer en cotxe, i Joan Pedrero (Sherco), cinquè en moto, els millors catalans en el raid del Marroc

Nani Roma i Àlex Haro van celebrar el seu retorn a la marca Mini amb el tercer lloc en el raid del Marroc, que es va cloure dimarts després de cinc etapes i 2.600 quilòmetres de fang, pistes i dunes. El vencedor en cotxe va ser Nasser Al-Attiyah (Toyota), al davant de Sébastien Loeb (Peugeot). Carlos Sainz (Peugeot), amb el barceloní Lucas Cruz com a copilot, va ser desè, i Isidre Esteve i Txema Villalobos (Sodicars), van acabar en el 23è lloc.

En moto, Joan Pedrero (Sherco) va fer un gran cinquè lloc, rere Walkner (KTM), Benavides i Brabec (Honda), i Meo (KTM). Laia Sanz (KTM) es va enfilar fins a un excel·lent vuitè lloc, després de ser tercera en la segona etapa, la millor classificació parcial d’una dona en el mundial de raids. La cursa del Marroc ha estat l’últim assaig amb vista al Dakar 2018, el gener que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)