Trial

Trial

Albert Cabestany torna a Beta

Motor. El tarragoní, de 37 anys, pilotarà amb la marca amb la qual va ser campió del món ‘indoor’ el 2002 almenys una temporada més després d’abandonar Sherco

El tarragoní Albert Cabestany, després d’anunciar el seu final d’etapa a la marca Sherco, ha anunciat que continuarà el campionat del món de trial de la mà de Beta, una marca amb la qual ja va competir durant sis temporades en dues etapes entre el 1997 i el 2004. De fet, el seu únic títol mundial el va aconseguir amb Beta el 2002 en la competició indoor.

Cabestany, de 37 anys, va ser el pilot principal de Sherco des del 2005, però la dissolució del seu equip de confiança a finals de temporada li va fer replantejar el seu futur.

El tarragoní va ser setè en el mundial de l’any passat, el seu pitjor resultat des del 2003. El balanç amb l’equip francès, amb tot, és de dos títols de campió d’Espanya indoor el 2006 i el 2008, set subcampionats del món indoor i 18 títols en el Trial de les Nacions amb l’equip espanyol. Cabestany sempre ha destacat en les proves indoor, modalitat en què ha guanyat nou grans premis i ha sumat 64 podis.

Dels pilots en actiu només Takahisa Fujinamiha disputat més grans premis que ell. El 2017 va ser homenatjat per arribar al número 300.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)