Més motor

Molina correrà les 24 hores de Daytona

Motor. El lloretenc ha renovat per Ferrari i pilotarà un 488 GT3 al costat dels mexicans Fuentes, Pérez de Lara i Creel

El pilot lloretenc Miguel Molina participarà a finals de gener en les 24 Hores de Daytona amb un Ferrari 488 GT3, després de renovar el seu contracte amb l’escuderia italiana.

Molina, que debutarà a Daytona, compartirà cotxe amb els mexicans Martín Fuentes, Ricardo Pérez de Lara i Santiago Creel, segons va informar Motorsport. Molina participarà aquest cap de setmana en els entrenaments previs, coneguts com a “roar before the 24”.

“Daytona és una carrera nova per a mi i amb un gran prestigi mundial. Correré en un circuit i un campionat que no conec, així com els pneumàtics, per això crec que serà molt important poder rodar el màxim possible en aquests test previs”, ha explicat Molina. “Per sort a l’equip som tres mexicans i jo, així que, de problemes d’entesa, no en tindrem. Aquesta és la millor manera de començar l’any. Aquesta temporada comença d’hora, em trobo amb moltes ganes, i espero poder lluitar per una bona posició i començar l’any igual que el vaig acabar, quan vam guanyar les 12 hores d’Abu-Dhabi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)