Motociclisme

Pedrosa torna al quiròfan

Motor. El pilot de Castellar s’opera el canell dret i es podria perdre la pròxima cursa

La dissort de Dani Pedrosa amb les lesions continua. El pilot d’Honda va caure diumenge en el GP de l’Argentina de MotoGP, empès per Johann Zarco, i es va lesionar el canell dret. De tornada a Barcelona, l’anàlisi del doctor Xavier Mir a la clínica Dexeus va determinar que el de Castellar havia de passar pel quiròfan, i ho va fer ahir mateix. La seva reaparició es preveu per a la quarta prova del curs, el 6 de maig a Jerez. Tanmateix, a falta de confirmació oficial, no es pot descartar que Pedrosa arribi a temps de competir a Austin, Texas, el 22 d’abril. El pilot reserva d’HRC és Stefan Bradl.

La lesió és un nou entrebanc físic per a Pedrosa, que s’havia operat per últim cop l’octubre del 2016, després de trencar-se la clavícula a Motegi, al Japó.

Márquez gira full

D’altra banda, el seu company d’equip Marc Márquez va participar ahir en un acte publicitari a São Paulo, on va assegurar que seguirà “sent el mateix” i “anant al límit”, malgrat l’enrenou per la topada amb Rossi a l’Argentina. “Per mala sort [la moto se li va bloquejar del davant en un toll d’aigua] vaig tocar al Valentino i quan va entrar a l’herba, va caure. Va ser un error meu, vaig ser penalitzat i ho entenc”, va dir Márquez, que no va voler parlar de l’atac verbal “en calent” que Rossi li va adreçar. “Si faig un error, miro d’aprendre’n i ja està. El problema és que va ser amb Valentino. Al meu company Pedrosa li va passar amb Zarco i no va passar res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)