Més motor

Curses de supervivència

Ral·licròs. La pluja converteix la primera jornada del Catalunya RX en tot un repte per als pilots. Avui el panorama canvia del tot, amb previsió de sol al Circuit de Barcelona-Catalunya

Petter Solberg (VW) era el líder provisional del Catalunya RX després de les dues primeres mànegues qualificatives. El mundial de ral·licròs va arrencar ahir al Circuit de Barcelona-Catalunya sota una pluja intensa que va complicar d’allò més la conducció dels pilots en unes mànegues que van esdevenir curses de supervivència. Amb tot, un nombrós públic va seguir les evolucions dels espectaculars autos de les categories Supercar, S1600 i Car Cross, en la qual competien com a convidats Nani Roma, Gerard Farrés i Dani Clos.

Amb la pista tan lliscant i delicada, no va sorprendre que el veterà bicampió del món d’RX s’enlairés fins al primer lloc provisional (segon en la Q1 i primer en la Q2). “Les condicions eren les mateixes per a tothom; es tractava de no ser gaire golafre”, va explicar. Avui el panorama canvia del tot, atès que la previsió és que llueixi el sol. “Serà una cursa totalment diferent”, va afegir Solberg. Segon va acabar Mattias Ekström (Audi) –primer en la Q1– i tercer el vigent campió Johan Kristoffersson (VW).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)