Motociclisme

Premi de la FIM al Circuit

Motociclisme. Rep per segon cop la distinció medioambiental de la Federació Internacional de Motociclisme, i ara es proposa ser el primer circuit del món amb empremta zero de CO2

Tot just cinc dies després que la CUP defensés el seu tancament per –entre altres qüestions– raons de medi ambient, el Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre diumenge el premi de la FIM a la gestió medioambiental pel seu programa KISS Barcelona 2016 (Keep it Shiny & Sustainable, mantenir-ho lluent i sostenible). És el segon cop en quatre anys que el circuit català rep aquesta distinció.

El KISS Barcelona 2016 es va engegar durant el GP de Catalunya. Va consistir en accions de promoció de la mobilitat sostenible (tren, autobús i bicicleta), i el Residu Zero amb les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar), distribuint 4.000 bosses i 6.000 gots reutilitzables, sensibilitzant sobre el malbaratament d'aliments i valorant els residus generats, una oferta de gastronomia de quilòmetre zero.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, a més, ja va obtenir el certificat de gestió mediambiental ISO 14001-2004 (2008), i ara es proposa convertir-se en el primer traçat del món amb empremta zero de CO2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)