Motociclisme

motociclisme

Superprestigi Dirt Track

27 curses en tres hores

Motor. Diumenge torna el Superprestigi Dirt Track al Palau Sant Jordi, amb un programa curull d'acció a la pista que culminarà amb l'esperat enfrontament entre Marc Márquez i Brad Baker

El motociclisme tornarà a omplir d'espectacle el Palau Sant Jordi de Barcelona diumenge vinent a la tarda, amb la quarta edició del Superprestigi Dirt Track. Un esdeveniment que va molt més enllà del xou pur, brutal i 100% ianqui del flat-track (ovals de terra o cendra totalment plans), banyat per l'ambient especial del polivalent Palau de Montjuïc. És també l'única prova del món en la qual s'enfronten una desena de campions del món de disciplines diferents del motociclisme, tant de circuit com de fora d'asfalt, amb el vigent campió de Moto GP Marc Márquez com a cap de cartell. I, per si no fos prou, la cirera de la vetllada és l'enfrontament en la superfinal entre el cerverí i els millors dels altres i l'estrella nord-americana de l'especialitat, Brad Baker, vencedor de la primera i la tercera edicions del Superprestigi Dirt Track (Márquez va vèncer la segona).

Abans d'arribar a la superfinal, els pilots hauran fet xalar de valent els espectadors amb altres 26 curses de dos o tres minuts de durada, encabides en menys de tres hores d'acció ininterrompuda. Seran les classificatòries, repesques i finals de les categories Superprestigi, per a pilots de Moto GP i altres modalitats de circuits, incloent-hi els germans Márquez, Toni Elias, Jordi Torres i Rubén Xaus (els dos últims van assistir ahir a la presentació, al Museu Olímpic i de l'Esport), i Open, per a pilots de fora d'asfalt. Entre aquests, Baker va assenyalar Ferran Cardús –campió de la copa estatal de flat-track– com un dels favorits, al mateix nivell que Márquez i ell. Sap el que diu, perquè fa un mes que s'entrena amb el Ferran i s'està a casa seva. Baker també va identificar el punt fort i, alhora, dèbil del seu gran rival, Marc Márquez: “És agressiu, ataca sempre, però de vegades això pot provocar errors.” Diumenge, un nou duel entre els dos mons, units per la passió per la moto.

PROTAGONISTES

El Sant Jordi és especial. El públic estima les curses i, com que estem tan a prop seu, l'ambient és elèctric
Brad Baker
L'estil de conducció és diferent, però molt divertit. Jo vinc a disfrutar, a viure-ho i a imbuir-me de tota la màgia
Jordi Torres
Mai he fet «dirt track», però a l'estiu vaig començar a practicar, a Andorra, i fa deu dies em vaig animar a córrer-hi
Rubén Xaus

Torna el concurs de lliscades

Després de la reeixida estrena en l'anterior edició, el Palau Sant Jordi tornarà a vibrar amb el concurs de lliscades, que enfrontarà Brad Baker, Masatoshi Ohmori, Alan Birtwistle i Ferran Cardús. El nivell sonor dels aplaudiments del públic determinarà el guanyador, que l'any passat va ser l'especialista nipó Ohmori, amb unes filigranes inversemblants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)