Fórmula 1

Un bòlid d'aniversari

Motor. Williams F-1 celebra els quaranta anys amb l'FW40, que munta la mecànica Mercedes i una prominent aleta al capó motor

Williams ha estat l'últim equip de fórmula 1 a presentar el bòlid del 2017 (avui ho faran Red Bull Racing, Toro Rosso i Haas, just abans que dilluns comencin els tests al Circuit de Barcelona-Catalunya), per bé que la setmana passada en va mostrar unes imatges d'ordinador. Tot i que Frank Williams competeix en la F-1 des del 1969, Williams F-1 compleix 40 anys, i per celebrar-ho el cotxe s'anomena FW40 –després de l'FW38 del 2016, li hauria correspost el número 39–. El monoplaça munta la mecànica Mercedes i encara no revela gaires detalls als pontons ni als alerons. Compta, això sí, amb una prominent aleta al capó motor. L'equip farà córrer l'únic debutant del 2017, Lance Stroll, de 18 anys, al costat de Felipe Massa (35), que ha tornat per cobrir la baixa de Valtteri Bottas, fitxat per Mercedes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)