Motociclisme

Només pensa en el títol

Motor. Maverick Viñales es posa ell mateix com a principal favorit al títol de Moto GP i diu que està a punt per començar la temporada

Maverick Viñales va confirmar ahir que el seu únic objectiu aquesta temporada és guanyar el títol mundial de Moto GP: “Només val guanyar des de la primera cursa. Soc molt competitiu. Per mi és important saber que puc acabar primer. Això em fa estar més tranquil i concentrat.” Ell mateix és el seu propi favorit: “Primer, jo. Estaria bé que el segon fos Rossi, pel fet de ser el meu company d'equip, i el tercer m'és igual. Cap pilot em fa por a la pista.”

L'empordanès també va fer una bona valoració de la pretemporada: “Queda molt de camí per recórrer, però de moment tot marxa segons l'esperat. La pretemporada ha estat positiva, hem estat constants a cada pista.” També va dir que té una bona relació amb Rossi: “Hi ha un gran respecte. Ens saludem tranquil·lament. El meu referent sempre ha estat ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)