Motociclisme

moto2

gp de qatar

Morbidelli, amb solvència

GP del Qatar de motociclisme. Moto 2. L'italià aconsegueix el seu primer triomf en la categoria i Àlex Márquez és cinquè

Franco Morbidelli, de l'Estrella Galícia 0,0 Marc VDS, va aconseguir el primer triomf de la seva carrera en Moto 2 en una cursa que va dominar amb solvència des de la primera volta. Tom Luthi i Takaaki Nakagami van completar el podi.

Morbidelli, que ja havia estat el més ràpid en els entrenaments lliures, va marcar un ritme de 2:00 baix en les primeres voltes que li va donar un confortable marge d'un segon tot just després de cinc girs. En un primer moment, Luthi i Àlex Márquez el van poder seguir, però la diferència va anar creixent sense pausa, superant els dos segons i mig a meitat de cursa i els tres en la part final –conservant, va entrar amb 2,7–. Márquez, de més a menys, va veure com Nakagami i Oliveira el superaven i, lluny de poder seguir-los i lluitar pel podi, va haver de conformar-se amb el cinquè lloc. També van entrar en els punts Xavi Vierge (9è), cinquè en les primeres voltes, i Àxel Pons (10è).

He començat a patir molt rebot i a perdre en les acceleracions. Millor fer un cinquè lloc que un zero