Més motor

Curses com les d'abans

‘Revival'. L'Esperit de Montjuïc celebra les primeres competicions del cap de setmana, arrodonides per un gran ambient retro al pàdoc

Un total de vint-i-cinc monoplaces clàssics de fórmula 1 van disputar ahir, al Circuit de Barcelona-Catalunya, la primera de les curses del complet cap de setmana retro de l'Esperit de Montjuïc. Les 3 Hores de Barcelona Trofeu Javier del Arco van completar el programa esportiu, complementat pels entrenaments cronometrats de la resta de categories (Sport-Prototips, GT i turismes històrics), que avui faran les seves respectives curses, mentre que els F-1 clàssics disputaran la segona, a les 14.10 h. Tot plegat, a més de diverses exhibicions –com ara els 500 Metres de Barcelona, la cursa infantil amb cotxes de pedals, que avui al migdia celebrarà una altra edició–, arrodonit per un ambient excepcional en el pàdoc, curull d'activitats, exposicions i estands diversos, no necessàriament relacionats amb el motor, però tots amb l'evocador aire dels temps i les curses que el Catalunya Clàssic Revival aconsegueix fer revifar.

En la cursa de F-1 històrica, el vencedor va ser Gregory Thornton (Lotus 91), després de l'avaria en l'equador de la prova de Michael Lyons (Williams FW07B), que tenia la posició preferent. El català Joaquim Folch (Brabham BT49C) sortia novè i va acabar sisè. Loïc Deman (Tyrrell 010) i Steve Hartley (Arrows A4) van completar el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)