Més motor

Els petits també són grans

‘Revival'. Més de 25.000 persones vibren amb l'Esperit de Montjuïc, amb els bòlids històrics i les curses infantils com a grans protagonistes

“La recompensa més gran és el somriure dels nanos.” El promotor de l'Esperit de Montjuïc, Jesús Pozo, no amaga que la il·lusió dels més petits és el motor que l'empeny a muntar el Catalunya Clàssic Revival, al Circuit de Barcelona-Catalunya. Ahir es va cloure la sisena edició, amb un balanç de més de 25.000 espectadors –grans i petits– al llarg del cap de setmana. Tots van gaudir de valent amb la munió de bòlids presents, que van escampar un gran ambient retro pel pàdoc –curull d'atraccions de tota mena– i van encendre la pista amb un seguit de curses amb tot el gust, el so i les sensacions d'abans. Uns bòlids grans, però també petits, atès que el programa incloïa una altra cursa infantil dels 500 Metres de Barcelona, al bell mig de la recta principal, amb cotxes de pedals. “Ells són els aficionats de demà”, insistia Pozo.

En la cursa de F-1 històrica, Michael Lyons (Williams FW07B) es va refer de la decepció de la vigília i va vèncer, des del quart lloc de la graella, seguit per Loïc Deman i Andy Wolfe (Tyrrell 010 i 011, respectivament). El català Joaquim Folch (Brabham BT49C) va repetir el sisè lloc de dissabte.

“L'esdeveniment està força consolidat. L'oferta és espectacular i creiem que agrada molt a qui ho viu en directe, tant a la pista com en el pàdoc”, conclou Pozo. Grans i petits hi estan d'acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)