Motociclisme

Maverick Viñales ho torna a fer

GP de l'Argentina de Motociclisme. Segona victòria de l'any del pilot empordanès, que és líder del mundial amb 50 punts, davant de Valentino Rossi i Cal Crutchlow. Marc Márquez i Dani Pedrosa cauen

Segona cursa del mundial 2017 i segona victòria de Maverick Viñales (Yamaha), entrant al davant de Valentino Rossi (Yamaha) i Cal Crutchlow (Honda) amb 2,9 segons de marge respecte el seu company d'equip.

El pilot empordanès, tercer en els primers girs, ha superat Cal Crutchlow en la tercera volta i tot seguit, quan Marc Márquez ha caigut, ha tingut pista lliure per anar a ritme i de manera regular ha anat obrint un forat respecte els seus rivals –s'ha mogut sempre entre l'1:39 alt i l'1:40 baix–. En la lluita per la segona posició, Rossi ha superat Crutchlow a set voltes del final, ràpidament li ha tret un segon al britànic però mai ha pogut inquietar Maverick.

En una cursa que només han acabat setze pilots, Marc Márquez ha caigut quan anava primer, en la quarta volta, amb més de dos segons de marge respecte Mack, aleshores segon. En la catorzena volta i en el mateix punt, entre el primer i el segon revolt, ha caigut Dani Pedrosa quan anava quart, a tres segons i mig del podi i, tot seguit Aleix Espargaró també ha anat a terra, en el seu cas en el cinquè revolt. Abans ho havia fet Àlex Rins. Molt abans, en el primer revolt, Jorge Lorenzo ha estat el primer pilot a caure.

En el mundial, Maverick Viñales té 50 punts i Valentino Rossi és segon amb 36, mentre que Márquez en té 13 i Pedrosa 11. La propera cursa serà a Texas d'aquí a quinze dies en el gran premi de les Amèriques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)