Fórmula 1

“El cor de la F-1 és aquí”

Chase Carey President i CEO del Formula One Group

Chase Carey, el nou home fort de la F-1 –ha substituït Bernie Ecclestone–, va enumerar ahir el GP del Circuit de Barcelona-Catalunya al costat d'Alemanya, Anglaterra, Itàlia i França, com a part del nucli dur de curses que s'ha proposat preservar. “Les associo amb els fonaments de la F-1”, va revelar. L'any que ve França tornarà al calendari després de deu anys d'absència, però Carey va assenyalar que Barcelona no ha de considerar una amenaça la proximitat geogràfica del circuit Paul Ricard, situat a la regió de Provença-Alps-Costa Blava. “Volem generar prou energia i emoció perquè aquestes curses tinguin un efecte acumulatiu; que tot sumi”, va aclarir.

Per aconseguir-ho, l'executiu nord-americà vol “ajudar els promotors a fer créixer l'esport” i convertir cada gran premi “en un esdeveniment únic”. “Barcelona té moltes coses a oferir, i les ha d'aprofitar”, va insistir. En una trobada amb la premsa catalana, Carey va remarcar que aquesta manera de fer s'aparta de l'antiga gestió d'Ecclestone. “Amb Bernie, la F-1 era un negoci que deia que no a tot; nosaltres volem dir que sí a moltes més coses”, va afirmar. El directiu no va dubtar a reconèixer-li el mèrit d'haver “creat” la F-1 moderna, però va etzibar: “Ecclestone mai hauria fet la meitat de coses que estem fent per obrir l'esport”, com ara potenciar les xarxes socials. Amb tot, la visió de Carey i el seu equip és “a llarg termini”; per exemple, pactar un nou tipus de motor a partir del 2020, encara híbrid però menys complex i costós: “M'importa més on serem d'aquí a tres anys que d'aquí a tres mesos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)