Motociclisme

ETG Racing ensenya la seva singularitat

Motor. L'equip gironí presenta els seus pilots als aspirants a estudiants de mecànica

Per ETG, la competició dona sentit a la formació, i a l'inrevés. Per això, perquè la faceta esportiva va tan lligada a l'ensenyament, les desenes de joves que contemplen la mecànica (i la mecànica de competició) com a objectius formatius van poder establir contacte amb els cinc pilots de l'equip de competició, els seus mecànics i els responsables de l'equip en una jornada de portes obertes que es va fer ahir. Són cinc pilots que disputen diversos campionats, Ondrej Vostatek (CEV PreMoto3 i FIm European Talent Cup), Michak Búlik (CEV Moto4), Ana Carrasco (mundial de Supersport 300), Elena Rosell (CEV Stock 600) i Xavi Pinsach (mundial i CEV de Stock 1000).

Si divendres era la Diputació la que es comprometia a ampliar el seu suport econòmic al projecte singular de formació i competició –els mecànics de curses són estudiants de l'escola–, ahir els responsables d'ETG van indicar que l'Ajuntament de Girona també s'hi podria afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)