Motociclisme

Moto GP

GP de França

Viñales guanya i recupera el lideratge

Motociclisme. El pilot de Roses s'ha jugat la victòria amb Rossi en l'última volta i l'italià ha caigut. Márquez també ha anat a terra

Maverick Viñales ha pogut guanyar el GP de França perquè Valentino Rossi, que l'havia avançat a tres voltes del final, s'ha equivocat dues vegades en l'última volta i ha acabat a terra i sense puntuar. El pilot de Roses ha dominat gairebé tota la cursa. Johann Zarco ha acabat segon i Dani Pedrosa, que ha remuntat des del 13è lloc fins al tercer, ha completat el podi i és segon del campionat, en el qual mana ara Viñales.

Marc Márquez ha acumulat el segon zero del campionat. Mai no s'ha sentit còmode i quan era quart i Dani Pedrosa l'encalçava, ha anat a terra en un revolt molt ràpid. Aleix Espargaró ha trencat la moto quan era vuitè, a cinc voltes del final.

En Moto2 Àlex Márquez ha acabat fora del podi però puja una posició en el campionat, on és tercer. Márquez ha cedit el tercer lloc a Tom Luthi a cinc voltes del final, perjudicat per una fractura en el peu esquerre, el que acciona la palanca de canvis. Ha guanyat el seu company Franco Morbidelli, líder del campionat. En Moto 3, caiguda d'Albert Arenas quan era novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)