Més motor

Al mal temps, bona cara

Motor. Servià trenca el motor Honda en l'últim entrenament lliure d'Indianapolis, però es mostra satisfet amb la posada a punt del cotxe

Oriol Servià va ser el pilot que menys voltes va poder fer (36) en l'últim entrenament lliure de les 500 Milles d'Indianapolis, dilluns. El gironí de l'equip Rahal LL va quedar a l'estacada en trencar el motor Honda del cotxe, però hi va treure importància perquè està prou satisfet amb la posada a punt del xassís. “De fet, havia dit al meu enginyer que faríem una tanda més i l'aparcaríem, i normalment això és un bon senyal”, va declarar. I hi va afegir: “La part bona és que tindré un motor nou per a la cursa, que altrament no hauria tingut.”

El pilot de Pals provarà la nova mecànica divendres, en la tradicional sessió d'una hora de posada a punt final dels bòlids, amb vista a la cursa, diumenge. En els lliures d'abans-d'ahir, el més ràpid va ser l'expilot de F-1 Max Chilton (Ganassi-Honda), amb 367,9 km/h i 108 voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)