Ral·lis

Tänak té a tocar el primer triomf en el mundial

Motor. Els ensurts dels Hyundai deixen via lliure a l’estonià en el ral·li sard

Ott Tänak (Ford) afronta l’última etapa del ral·li de Sardenya amb 24.3 segons de marge respecte de Jari-Matti Latvala (Toyota) i està convençut d’arribar el primer al podi final de l’Alguer. “No veig com Jari-Matti hauria de ser més ràpid que nosaltres”, va dir el pilot estonià, que acarona el primer triomf en el WRC, després de tres segons llocs i dos tercers els últims dos cursos.

Tänak va fer tres escratxs en els sis trams d’ahir, però també va treure suc de la calamitat dels pilots de Hyundai Paddon i Neuville, que havien començat la jornada davant seu. El belga va quedar sense frens en el tercer tram, va perdre un minut i és tercer, mentre que el neozelandès va cometre un error que va titllar d’“estúpid” en el quart, va arrencar una roda i va haver de plegar. Els Toyota de Lappi i Hänninen són quart i cinquè, a més de dos minuts, mentre que el líder del mundial, Ogier (Ford), només és sisè, després d’haver perdut dos minuts en el tercer tram.

En el mundial júnior, Nil Solans va començar la jornada amb dos escratxs seguits, va acabar amb un altre i avantatja Ciamin de 26.7, amb la resta de rivals despenjats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)