Fórmula 1

Fórmula 1

GP del Canadà

Hamilton domina de punta a punta en el GP del Quebec

Fórmula 1. El pilot anglès de Mercedes guanya per sisè cop a Mont-real i s’acosta a Vettel, que acaba quart després de remuntar des de la cua

Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat de punta a punta el GP del Quebec i ha retallat distàncies amb Sebastian Vettel al capdavant de la general del mundial (141 a 129). El pilot alemany de Ferrari ha fet malbé l’aleró davanter en la sortida, l’ha hagut de canviar i ha caigut a l’últim lloc. Amb una estratègia a dues aturades, igual que l’altre Ferrari, de Kimi Räikkönen, ha remuntat fins al quart lloc. Ha atacat a fons en la tirada final, en una gran lluita amb els Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon, als quals ha superat en les últimes voltes.

Al capdavant, Hamilton ha signat un grand chelem, amb la posició preferent, la victòria de cap a cap i la millor volta de la cursa, que ha pispat a Vettel en els últims girs. L’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, ha estat segon, en solitari, i Daniel Ricciardo (Red Bull), ha sumat el tercer podi seguit. L’altre Red Bull, de Max Verstappen, ha superat els dos Ferrari i el Mercedes de Bottas en una gran sortida, però ha hagut de plegar de seguida per problemes mecànics.

Lance Stroll (Williams), novè, ha sumat els primers punts del curs, i Fernando Alonso (McLaren), ha hagut de plegar quan era desè, en la penúltima volta.

La cursa s’ha hagut de neutralitzar en la primera volta, per una topada múltiple. Romain Grosjean (Haas) va empènyer Carlos Sainz abans del tercer revolt, i el Toro Rosso va envestir Felipe Massa (Williams).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)