Més motor

Podis amb sensacions molt diferents

Motor. Josep Garcia va guanyar l’E2 en el GP d’Hongria del mundial d’enduro i és més líder, i Laia Sanz va ser segona, superada per la seva gran rival, que se li va acostar en la general

Josep Garcia (KTM), que va guanyar en E2, i Laia Sanz (KTM), que va ser segona en la categoria femenina, van pujar al podi en la primera prova del GP d’Hongria del mundial d’Enduro, però va tenir una sensació molt diferent. El bagenc va aconseguir la victòria superant el finlandès Eero Remes (KTM) amb menys de dos segons de marge. Josep Garcia ocupa la primera posició de la general i va ampliar la seva avantatge respecte al finlandès que va segon, 154 punts a 145. Aquest va ser el quart gran premi puntuable del mundial d’enduro que disputa dues proves en cada un, i avui es disputarà la segona.

En la categoria femenina la corberenca va ser segona darrere de la seva gran rival, l’alemanya Maria Franke (KTM), que la va guanyar per gairebé tres segons. Laia Sanz va veure retallat el seu avantatge al capdavant de la general, i ara només té tres punts d’avantatge respecte a l’alemanya, 72 a 69. La categoria femenina ha arribat a la meitat de les seves proves, ja que només es faran tres grans premis, amb sis curses. Avui es disputarà la segona a Hongria i només quedaran dues proves més del GP d’Alemanya, on Maria Franke competirà a casa. Laia sanz volia sentenciar el títol mundial a Hongria. Mireia Badia (Husqvarna) va ser cinquena, i manté el sisè lloc de la general (32 punts), tot i que s’ha apropat al cinquè.

En la categoria juvenil, Pau Tomàs (Husqvarna) va ser quart, a més d’un minut del podi. En la classificació general va pujar una posició i ara és el cinquè. En la categoria Enduro GP Jaume Betriu (KTM) va ocupar l’onzè lloc mentre que en la prova júnior Enric Francisco (KTM) va ser setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)