Motociclisme

Moto 2 i Moto 3

gp d'holanda

La cinquena de Morbidelli

Moto 2 i Moto 3. L’italià s’imposa a Luthi en l’última volta i consolida el lideratge. Àlex Márquez, sisè, es manté tercer de la general

Franco Morbidelli va aconseguir la seva cinquena victòria del curs en un final ple d’emoció en què cinc pilots van entrar a la meta en el mateix segon. El pilot italià, que el 2018 farà el salt a Moto GP, va superar en l’última volta Thomas Luthi i va consolidar el lideratge del campionat, en què el seu rival suís és segon amb només 12 punts menys. El tercer lloc del podi se’l va endur el japonès Takaaki Nakagami després que la direcció de la cursa anul·lés l’última maniobra de l’italià Mattia Pasini, que va creuar la meta en la tercera posició després de retallar per fora de la pista.

Àlex Márquez, després de la victòria en el Gran Premi de Catalunya, només va poder acabar en la sisena posició. El pilot de Cervera va remuntar tres llocs en la primera volta respecte de la posició de sortida (8è) i, tot i que es va poder unir al grup del davant, va perdre ritme a cada volta a causa del desgast dels seus pneumàtics i va acabar a gairebé tres segons del podi. Malgrat tot, Márquez continua tercer de la classificació general.

En la categoria petita, Aron Canet es va imposar sobre la mateixa línia de meta a Romano Fenati. El podi el va completar John McPhee. Joan Mir només va ser novè però continua líder de la general.

No he pogut continuar la lluita pel podi. És una llàstima, però no he perdut gaires punts en el campionat
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)