Fórmula 1

Encara fa bon caldo

Motor. Ferrari torna a fer confiança a Kimi Räikkönen, el pilot més veterà de la graella de la fórmula 1, i li allarga un any més el contracte

Kimi Räikkönen seguirà sent pilot de Ferrari en la F-1 el 2018, quan ja tindrà 38 anys. L’equip italià ho va anunciar ahir, uns dies abans que el mundial es reprengui a Spa, aquest cap de setmana. De retruc, la decisió aplana el camí per a la renovació de Sebastian Vettel, el contracte del qual també venç aquest any. El líder del mundial no amaga la seva predilecció pel pilot finlandès. Sense anar gaire lluny, en l’última cursa disputada, a Hongria, Kimi va cobrir les espatlles del seu cap de files –alentit per un problema tècnic– i va fer possible el doblet de Ferrari. Räikkönen és el pilot més veterà de la graella, al costat d’Alonso, i encara és l’últim que ha estat campió vestit de vermell, el 2007. D’ençà que va tornar a Maranello, el 2014, Ferrari li ha anat fent confiança, tot esperant l’eclosió dels seus pilots júnior (Giovinazzi, Leclerc).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)