Motociclisme

moto2

gp de la gran bretanya

Márquez té una caiguda quan anava líder

Moto 2. El cerverí acabava de superar Morbidelli. La victòria se la va endur Nakagami

Ahir no va ser el dia per als germans Márquez. Abans que Marc, el gran, trenqués el motor en la cursa de Moto GP, Àlex, el petit, va tenir una caiguda en la categoria mitjana. S’acabava de situar primer després d’avançar el seu company d’equip i líder del mundial, Franco Morbidelli, quan va fer un error i va acabar a terra. Era l’onzena volta d’una cursa que el pilot de Cervera havia començat amb bon peu. En el primer pas per meta ja era primer i avantatjava de sis dècimes els seus perseguidors. Una volta més tard feia el rècord del circuit (2:06.844) –superat en la següent per Morbidelli (2:06.690)– i augmentava el seu avantatge.

El ritme dels dos companys d’equip va trencar la cursa. Darrere d’ells es va formar un grup de tres pilots, amb Takaaki Nakagami, Mattia Pasini i Thomas Luthi. Márquez i Morbidelli es van estar avançant l’un a l’altre a partir de la vuitena volta. La caiguda del català deixava Morbidelli sol al davant, però Nakagami ja havia començat a reaccionar al darrere. En la dotzena volta va atrapar Morbidelli i el va superar. Quatre voltes després també l’avançava el seu compatriota Mattia Pasini. Ja no hi va haver cap més canvi entre els tres primers. Morbidelli va ser tercer i va augmentar quatre punts més el seu avantatge com a líder del mundial respecte de Thomas Luthi, que va acabar quart. Márquez va poder tornar a pujar sobre la moto i va ser capaç d’acabar catorzè i esgarrapar dos punts.

LES REACCIONS

La caiguda ha estat del tot culpa meva. He entrar una mica llarg al revolt anterior i en el següent anava massa per dins i he caigut
Estava fent una gran cursa i estic content per haver-la liderat. Els dos punts sumats no són prou recompensa
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)