Més motor

‘Pole’ catalana al Circuit

Motor. El joveníssim Ivan Pareras, de l’equip de Nil Montserrat, fa la posició preferent en les 24 Hores de Barcelona d’automobilisme

El més jove va ser el més ràpid. El vallesà Ivan Pareras, de 16 anys, va fer el millor temps en l’entrenament cronometrat de les 24 Hores de Barcelona Trofeu Fermí Vélez, al Circuit de Barcelona-Catalunya, de manera que aquest migdia el Ginetta G55 GT4 de l’equip català NM Racing prendrà la sortida des de la posició preferent, en una graella de 40 cotxes. Amb un 1:57.241 en els últims segons de la sessió, Pareras va batre de tot just 57 mil·lèsimes el millor registre que havia establert al començament el seu patró i mestre Nil Montserrat, de 28 anys. Al seu costat arrencarà el Seat León TCR de Red Camel-Jordans (1:57.495). Els respectius Seat dels equips catalans Monlau Repsol i Baporo KH-7 es van classificar sisè i dotzè. L’entrada és gratuïta, amb accés lliure al pàdoc, on hi haurà una exposició de clàssics i curses d’slot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)