Més motor

Els de casa no afluixen

Resistència. Els tres equips catalans, entre els deu primers de les 24 Hores de Barcelona d’automobilisme, que s’acaben avui al migdia

L’equip català NM Racing (Montserrat, Dmitriev, De Fulgencio, Pareras i Guillemat) era el líder de les 24 Hores de Barcelona Trofeu Fermí Vélez després de nou hores de cursa, que s’acaba avui al migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya. Els pilots del Ginetta GT4 havien sortit de la posició preferent i lluitaven amb els cotxes més ràpids de la categoria TCR (tots, Seat León), amb els equips Bleekemolen i Bas Koeten segon i tercer, a la mateixa volta que l’NM. Els altres equips catalans, també amb Seat, rodaven entre els deu primers, amb 38 cotxes encara en competició. El Baporo KH-7 (Gutiérrez, Font, Vinyes i Laia Sanz, acabada d’arribar de França, on havia guanyat la categoria femenina dels Sis Dies d’Enduro) era sisè, a una volta, seguit del Monlau Repsol (Bajo, Cano, Pérez-Aicart i Smet), a dues voltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)