Trial

Trial

Bou, a una passa de l’onzè títol

Motor. En farà prou amb un quart lloc a la República Txeca per aconseguir la seva onzena corona mundial, independentment del resultat de Raga. Fajardo continua la lluita per la tercera posició del podi final

Toni Bou (Montesa) en farà prou demà amb una quarta posició en el Gran Premi de la República Txeca per aconseguir el seu onzè títol mundial, independentment del resultat que faci Adam Raga (TRS), l’únic pilot que encara té possibilitats matemàtiques de superar-lo. Si es revisen els seus resultats, la conclusió és que el pilot de Piera no hauria de tenir gaires problemes per conservar la corona perquè no ha acabat cap prova fora del podi des del Gran Premi d’Andorra de 2012.

Bou lidera el campionat amb 155 punts, 28 més que Raga. Si acaba la prova txeca amb un avantatge de vint punts o més respecte del seu rival d’Ulldecona tornarà a pujar al graó més alt del podi final. Així com Bou ja té el títol pràcticament assegurat, tampoc Raga, amb 24 punts més que el tercer, Jaime Busto (Montesa), hauria de patir gaire per segellar el subcampionat. La lluita pel darrer lloc del podi, en canvi, es preveu més intensa. Takahisa Fujinami (Montesa) i Jeroni Fajardo (Vertigo) tenen tos dos 95 punts, a només vuit de Busto.

Mundial
1r Toni Bou (Montesa) 155
2n Adam Raga (TRS) 127
3r Jaime Busto (Montesa) 103
4t Takahisa Fujinami (Montesa) 95
5è Jeroni Fajardo (Verigo) 95
6è Albert Cabestany (Sherco) 85
7è James Dabill (Gas Gas) 82
11è Miquel Gelabert (Sherco) 40
12è Arnau Farré (Gas Gas) 25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)