Fórmula 1

Fórmula 1

GP de singapur

Hamilton guanya i Vettel plega en el GP de Singapur

Fórmula 1. El pilot anglès és més líder del mundial després de la topada dels dos Ferrari amb Verstappen abans del primer revolt

Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el sorprenent vencedor del GP de Singapur, una cursa que ha començat amb la pista molla i en què ha encapçalat totes les voltes, malgrat que sortia des del cinquè lloc de la graella. Oli en un llum, el seu setè triomf del curs ha anat acompanyat per l’abandonament dels dos Ferrari, de Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen, que s’han tocat amb Max Verstappen (Red Bull) en l’arrencada, un incident que també ha eliminat a Fernando Alonso (McLaren). Ara Hamilton és encara més líder del mundial, amb 263 punts, 28 més que Vettel (235), quan només falten sis de les vint curses per disputar-se. En el mundial de constructors, Mercedes ja avantatja Ferrari de més de 100 punts.

L’altre Red Bull, de Daniel Ricciardo, ha estat segon, al davant del segon Mercedes, de Valtteri Bottas. El pilot australià confiava a poder descavalcar els Ferrari en la cursa, però no ha pogut encalçar el Mercedes del líder. Les baixes han enlairat Carlos Sainz (Toro Rosso) fins al quart lloc, el seu millor resultat en la F-1.

Rere el futur pilot de Renault han entrat Sergio Pérez (Force India), Jolyon Palmer (Renault) –primer punts del curs per a ell–, Stoffel Vandoorne (McLaren), Lance Stroll (Williams), Romain Grosjean (Haas) i Esteban Ocon (Force India). Nico Hülkenberg (Renault) ha arribat a ensumar el podi de Bottas en l’equador de la cursa, però ha hagut de plegar per problemes mecànics. Només dotze cotxes han creuat la meta.

A banda de l’incident de la sortida, la cursa s’ha neutralitzat dos cops per les topades de Daniïl Kviat (Toro Rosso) i Marcus Ericsson (Sauber). Així doncs, la cursa ha finalitzat en el límit de les dues hores i només s’han completat 58 de les 61 voltes previstes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)